TERVETULOA UUDISTUNEILLE SIVUILLEMME!

loka 09, 2017

Lexxa

0

Toivotamme teille mukavia hetkiä uusittujen sivujemme parissa!

Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä. Lähetämme luettelon teille maksutta. Ota yhteyttä -kuvaketta klikkaamalla löydätte Kynäexpertin yhteystiedot ja kartan perille. Tervetuloa käymään uudistuneeseen show-room tilaamme Helsingin Pitäjänmäelle! Täydennämme näyttelyä jatkuvasti uusilla tuotteilla ja samalla voitte ottaa luetteloita mukaasi.

Jos etsitte jotain tiettyä tuotetta tai esim. tarvitsette lisätietoja tai näytteen, olemme juuri teitä varten olemassa! Yritämme vastata yhteydenotoonne mahdollisimman pian; muistathan laittaa kyselyysi mukaan yhteystietosi.

Haluamme palvella teitä vankalla ammattitaidolla liikelahjojen myynnissä, nykyaikaisin toimintatavoin ja hyvää palvelua toteuttaen.

Post by Lexxa

Vastaa